T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / BAYAT - Ahacık Nazpınar İlkokulu

Ahacık Nazpınar İlkokulu

Telefon
05067290422
Belgegeçer
0
WEB
https://ahaciknazpinar.meb.k12.tr
Adres
Ahacık Köyü Nazpınar Mah. Bayat/Çorum
Vizyon
Akla ve bilme dayalı, milli ve manevi değerlere saygılı, okuyan , inceleyen, araştıran, kendini sürekli yenileyen, nesillerin yetiştiği; yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin işbirliği ile ile MODEL okul olmaktır.
Misyon
Biz Bayat Ahacık Köyü Nazpınar İlkokulu ve Ortaokulu olarak, öğrencilerimizi, milli kimliğini kazanmış, Çağın gereklerine uygun Toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip, çevresini ve sağlığını koruyabilen, özgüveni gelişmiş, milli ve manevi değerlere saygılı ülkemizin ihtiyacı olan iyi insan, iyi vatandaş olarak yetiştirmektir.
Başarılar
- 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde Yapılan Okullar Arası Güreş Müsabakasında 2.lik kupası Ödülleri Bulunmaktadır.
Öğretmen :4
Öğrenci :96
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :510
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:30 - 15:20
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Köyden ilçeye ticari araç haftanın belirli günlerinde gitmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri dağlık ve ormanlık alana sahiptir Rakım 1750 mt. Sağlık Ocağı mevcut olup sürekli Hemşire bulunmaktadır.Doktor haftada 2 gün gelmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl : 115 Km İlçe: 35 Km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuzda görev yapan tüm öğretmenlerimiz köyde kalmaktadır. Köyümüz ilçeye veya ile geliş-gidiş yapmaya uygun değildir. Okulumuz normal düzende eğitim yapmaktadır. Aynı binada ortaokulumuz bulunmaktadır. Birleştirilmiş sınıfımız yoktur.
Yazdır